نماینده سازمان ملل متحد در ایران: ایجاد صندوق مالی برای مقابله با گرد و غبار ضروری است-راهبرد معاصر
رکورددارترین نام برای دختران ایرانی اعلام شد همسر مالک شرکت موبایل موسوی آمل بازداشت شد قاضی پرونده چای دبش: پاسخ بانک‌های شاکی به استعلام‌ها متناظر با سوالات دادگاه تنظیم نشده است بریز و بپاش میلیاردی متهمان پرونده رضا‌یت خودرو با پول مردم کلاس‌های جبرانی دانشگاه‌ها چگونه تشکیل خواهد شد؟ یازدهمین دادگاه چای دبش برگزار شد / تفهیم اتهام به یک متهم دیگر پرونده ساعت آغاز فعالیت مدارس چهارمحال و بختیاری اعلام شد مدارس ۱‌۱ شهرستان کرمانشاه فردا تعطیل شد کدام شغل‌ها در آینده با افزایش تقاضا روبه رو می‌شوند؟ فردا آخرین مهلت ثبت‌نام در نوبت اول کنکور ۱۴۰۴ / ثبت‌نام ۵۶۰ هزار نفر بلاتکلیفی ۱۶ میلیون دانش آموز برای روز شنبه یکم دی ماه ۱۴۰۳ توضیح دانشگاه علامه طباطبایی در خصوص حواشی برگزاری جشن یلدا  امکان تعطیلی کلاس درس بعد از امتحانات نوبت اول  هواشناسی ایران ۱۴۰۳/۹/۳۰؛ تشدید فعالیت سامانه بارشی در کشور ورود سامانه بارشی به کشور از امروز / یلدای برفی در استان‌های غربی

نماینده سازمان ملل متحد در ایران: ایجاد صندوق مالی برای مقابله با گرد و غبار ضروری است

نماینده مقیم سازمان ملل متحد در ایران در اجلاس مقابله با توفان‌های ماسه و گرد و غبار گفت: گرد و غبار یک مسئله فرامرزی است و ایجاد یک صندوق مالی برای تامین نیاز جهت رفع این مشکل موردی است که تمام شرکت کنندگان به آن اشاره کردند.
تاریخ انتشار: ۲۱:۳۴ - ۱۹ شهريور ۱۴۰۲ - 2023 September 10
کد خبر: ۲۰۳۴۸۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ استفان پریزنر در اختتامیه اجلاس بین‌المللی مقابله با توفان‌های ماسه و گرد و غبار اظهار کرد: رئیس جمهور محترم ایران در جلسه افتتاحیه چالش گرد و غبار عمومی است و مقابله با آن به مشارکت بین‌المللی نیاز دارد.

وی ادامه داد: طی این اجلاس درباره توفان‌های گرد و غبار صحبت شد و مذاکراتی نیز میان کشور‌هایی که تحت تاثیر گرد و غبار هستند صورت گرفت. از جمله موارد دیگر که در این اجلاس مطرح شده است، می‌توان به تغییرات اقلیمی و تخریب‌های اجتماعی، اقتصادی و تاثیرات چالش گرد و غبار اشاره کرد. در این خصوص همه به این نتیجه رسیدند که با توجه به چند وجهی بودن توفان‌های ماسه و گرد و غبار، باید مشارکت بین‌المللی وجود داشته باشد.

نماینده مقیم سازمان ملل متحد در ایران ادامه داد: پدیده‌هایی همچون گرد و غبار ما را مجاب می‌کنند که برای شناخت نقاط قوت و تقویت همکاری‌های مشترک تلاش کنیم.

پریزنر تاکید کرد: نیمی از پدیده‌های طبیعی ناشی از دخالت‌های انسانی است به همین دلیل اتخاذ اقدامات قطعی در خصوص آب، خاک و اتخاذ سیاست‌هایی برای جلوگیری از تخریب خاک و ایجاد یک صندوق مالی برای تامین نیاز جهت رفع این مشکل موردی است که تمام شرکت کنندگان به آن اشاره کردند.

نماینده مقیم سازمان ملل متحد در ایران در پایان خاطرنشان کرد: گرد و غبار یک مسئله فرامرزی است که به مشارکت جمعی همه کشور‌ها نیاز دارد تا آینده‌ای بهتر با هوای پاک و زندگی خوشحال برای مردم فراهم کنیم. / تسنیم

ارسال نظر